Over ons

Van bedrijfsautomonteur tot Ford Transit Expert

Ford Transit Garage in Nieuw Amsterdam bestaat sinds 2014 en is eigendom van Dirk Koelewijn. Dirk, opgeleid als autotechnicus, had toen al ruim 40 jaar ervaring bij diverse bedrijfswagengarages. Zijn eerste kennismaking met een Ford Transit was na de aanschaf in 2008 van een Transit 9 personenbus van 1980. Dirk ontwikkelde een passie en specialisatie voor de Ford Transit bussen van 1965 t/m 1999 en werd al snel dé expert in Nederland op het gebied van reparatie, restauratie en werd bovendien hét adres voor onderdelen voor deze bussen.

Gestart in een oude meelopslag

Aanvankelijk startte Dirk met zijn Ford Transit garage in een oude meelopslag van de voormalige aardappelmeelfabriek ‘’Excelsior’’ aan de Boerdijk in Veenoord . Verdere professionalisering en uitbreiding van opdrachten betekende dat hij op zoek moest naar een betere locatie. In 2017 verhuisde Dirk naar industrieterrein de Tweeling in Nieuw Amsterdam. Dankzij de verhuizing beschikt hij nu over een ruime werkplaats, voorzien van meerdere bruggen en afstelapparatuur. Inmiddels is er ook een uitgebreid magazijn met nieuwe en gebruikte Ford Transit-onderdelen welke hij (online) verkoopt.

In binnen- en buitenland een begrip

Fordtransit Garage is de enige echte specialist in deze bussen in Nederland. Ook in het buitenland staat het bedrijf inmiddels bekend als een betrouwbare en professionele Ford Transit Garage.

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opdracht
Adres
FordTransitGarage
Industrieweg 34
7833 HV Nieuw-Amsterdam
Tel: 06 1938 4728
E-mail: info@fordtransitgarage.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Locatie